Tuotteet
Myyntiautomme valikoimasta löytyy laadukkaita Ranuan Kalajalosteen tuotteita.
Valikoimamme voi vaihdella kauden ja tuotteiden saatavuuden mukaan, mutta tältä sivulta löydät normaalisti mukanamme olevia tuotteita.
Lohta lukuunottamatta kalojen alkuperämaa on Suomi.

Kemijoen kylmäsavustettu kirjolohi
Meheväksi ja tasaisen savuiseksi palvaamalla kylmäsavustettu lohi. Voittanut Artisaaniruoka SM-kullan 2020.
Ainesosat: kirjolohi, leppäsavu, merisuola (2,5 - 3,0 %). Paras saatavuus talvikaudella.
Valmistusmaa Suomi.
Ainesosat: kirjolohi, leppäsavu, merisuola (2,5 - 3,0 %). Paras saatavuus talvikaudella.
Valmistusmaa Suomi.
Kylmäsavustettu lohifile
Erittäin meheväksi ja tasaisen savuiseksi palvaamalla kylmäsavustettu lohi.
Ainesosat: lohi (Norja), leppäsavu, merisuola (2,5 - 3,0 %).
Valmistusmaa Suomi.
Ainesosat: lohi (Norja), leppäsavu, merisuola (2,5 - 3,0 %).
Valmistusmaa Suomi.
Loimulohifile
Loimutettu norjanlohi.
Valmistusmaa Suomi.
Valmistusmaa Suomi.
Palvillohifile
Erittäin meheväksi ja tasaisen savuiseksi palvattu lohifile.
Ainesosat: lohi (Norja), leppäsavu, merisuola (2 %).
Valmistusmaa Suomi.
Ainesosat: lohi (Norja), leppäsavu, merisuola (2 %).
Valmistusmaa Suomi.
Graavilohi
Perinteisin menetelmin aikaa säästämättä graavattu lohi.
Ainesosat: lohi (Norja), leppäsavu, merisuola (2,5 - 3,0 %)
Valmistusmaa Suomi.
Ainesosat: lohi (Norja), leppäsavu, merisuola (2,5 - 3,0 %)
Valmistusmaa Suomi.
Inarin hiillossiika
Inarinjärveltä pyydetty ja hiillostettu siika. Valmistusmaa Suomi.
Palvirulla
Ainesosat: lohi (Norja), kuha ja hauki.
Valmistusmaa Suomi.
Valmistusmaa Suomi.
Simojärven kalapullat
Lisäaineettomat kalapullat ovat voittaneet Artisaaniruoka SM-kullan 2020.
Ainesosat: hauki, porkkana, kaali, kananmuna, kerma, juustoraaste, merisuola ja aito kalaliemi.
Valmistusmaa Suomi.
Ainesosat: hauki, porkkana, kaali, kananmuna, kerma, juustoraaste, merisuola ja aito kalaliemi.
Valmistusmaa Suomi.
Paistettu muikku
Perinteiset paistetut muikut.
Valmistusmaa Suomi.
Valmistusmaa Suomi.
Perinteisesti ajan kanssa palvattu ja kylmäsavustetu kala
Palvatut tuotteet valmistetaan perinteisesti savusaunaa vastaavassa hirsiuunissa, jota lämmitetään leppähaloilla. Ilmanvaihdon toimii painovoimaisesti ja savu jakautuu tilassa tasaisesti. Esim. kilon painavan kirjolohen palvaaminen kestää 5 tuntia, jolloin valmistuu pehmeäksi kypsynyt savukala, jossa savun maku on mennyt koko lihan läpi. Normaalisti savustus kestää vain 30 minuuttia, jolloin savun maku on vain tuotteen pinnassa.
Kylmäsavutuotteiden valmistus tapahtuu leppälastulla ja savustusaika on myös 5 vrk.
Kylmäsavutuotteiden valmistus tapahtuu leppälastulla ja savustusaika on myös 5 vrk.
Kotimaista viljapossua ennakkotilauksesta
Bossuboxi sisältää kotimaisen puolikkaan läpileikatun viljapossun. Boxin paino on n. 40 kg ja se on saatavilla vain ennakkotilauksesta. Toimitus tapahtuu kätevimmin kulkureittimme varrelle ja sovimme toimituksesta aina tilauskohtaisesti.